Rit en afsluitende middag in Oosterbeek.

Video by: Michiel Kerkhoff, Twinning Media

Kalender 2017

Er is een keur aan evenementen dit jaar, in alle hoeken van het land. Reserveer in uw agenda voor een mooie toerrit, een leerzaam technisch event, of een spannende nachtrit. Kom in contact met leden uit uw eigen regio op één van de koffieklets meetings.

XS
SM
MD
LG

Inmiddels is het 35 jaar geleden dat de Peugeot 404 Vereniging door een groep enthousiastelingen werd opgericht. Destijds was het vooral nog een oude auto die men rijdend wilde houden, heden ten dage is het een stijlvolle klassieker. Dat het model al die tijd geliefd is staat buiten kijf.

Als je al 35 jaar fans hebt dan is een feestje met deze liefhebbers wel op zijn plaats. Daarom vieren we dit 7e lustrum op zondag 1 oktober aanstaande met een dag vol verrassingen in en om Utrecht. Het thema voor die dag is de ’Stelling van Utrecht’ (onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie). Diverse forten in die omgeving zullen die dag verbonden worden door een mooie afwisselende route. U kunt zich op diverse plaatsen laten informeren over deze robuuste bouwwerken uit de geschiedenis.

Startlocatie

We beginnen de dag vanaf 10.30 uur langs de Maarsseveense Plassen, alwaar we elkaar kunnen begroeten onder het genot van koffie en lekkers. Om 11.00 uur start het officiële gedeelte. Een aansluitende tourrit brengt ons langs mooie polders en bijzondere buitenplaatsen naar de lunchlocatie op ’Fort bij Vechten’ in Bunnik. Daar kunt u tevens het Waterlinie museum bezoeken of een rondleiding volgen over het fort.

Eindlocatie

De dag zullen we in een gezellige entourage eindigen met een hapje en een drankje op wijnfort ’Jutphaas’ te Nieuwegein.

Inschrijven:

U kunt niet meer inschrijven.